3 Ocak 1997
History dünya turunun bir parçası olarak, Michael Jackson, ABD'deki Honolulu'daki Aloha Stadyumu'na 35.000 hayranı katıldı. 1989’un BAD dünya turundan bu yana Michael’ın ABD’deki ilk performansıydı.
@Smile ve Bad_Mj harikasiniz[emoji122][emoji122][emoji122]Ama Ahmetco son attiğin postu anlayamadim.Sanirim anlatim bozukluğu olmuş cümlende.
WHO'S BAD?
Sonuçta bu kıskançlıklarla yaşamak zorundasın. İncittiklerini düşünüyorlar. Beni hiçbir şey incitemez. Ne kadar büyük yıldızsan, o kadar büyük hedefsin. En azından konuşuyorlar. Konuşmayı bıraktıklarında, o zaman endişe etmelisin.
Captain EO yazdı:@Smile ve Bad_Mj harikasiniz[emoji122][emoji122][emoji122]Ama Ahmetco son attiğin postu anlayamadim.Sanirim anlatim bozukluğu olmuş cümlende.
WHO'S BAD?
Teşekkür ederim ) attıktan sonra fark ettim anlatım bozukluğunu bende düzeltme imanınız varsa düzeltebilirsiniz kaptan [emoji106]
SM-J250F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
4 Ocak 2005
Ailesi ve kendisi adına, Michael Jackson, kendi web sitesinde, 26 Aralık 2004’te meydana gelen Endonezya’yı, Sri Lanka’yı, Hindistan’ı, Tayland’ı ve Maldivler’i etkileyen ve öldüren 9.1 şiddetinde deprem ve tsunami felaketi hakkında bir bildiri yayınladı."Ailem ve ben, yakın zamanda Endonezya, Asya, Hindistan, Somali ve diğer ülkelerden geçen korkunç deprem ve tsunamiden ölen ailelere, arkadaşlara ve sevdiklerimize dualarımızı yürekten gönderiyoruz.Bu trajedide mucizevi bir şekilde hayatta kalanlara ve cesaretle yerinde olanlara yardım çabalarına öncülük etmek için sevgimizi gönderiyoruz. Gücünüz, güvenliğiniz ve hayat kurtarıcı sevgi misyonlarınızın başarısı için dua ediyoruz. Kelimelerle bu büyük yıkımı ve çaresizliği gösteren haberleri izlerken, hissettiğimiz şok, korku ve kederi yeterince ifade edemeyiz. Bu bölgeleri defalarca ziyaret ettiğim ve orada tanıştığım insanların sevgisini, nezaketini ve sıcaklığını hatırladığım için benim için özellikle acı vericiydi ”Tüm arkadaşlarımı ve hayranlarımı bu çabalarda yardımcı olan kurum ve kuruluşlara katkıda bulunmaları konusunda teşvik etmek istiyorum. Bu gibi zamanlarda, birbirimize ihtiyacımız var… birlikte ruhu ve hizmette bağlamalıyız. Tanrı sizi korusun.
Saygılarımla, Michael Jackson.(düzenlenmiştir)
(not: Çeviriyi önce İnternetten yapıp sonra yanlışları ve eksik çevirileri kendim düzenliyorum ufak tefek hatalarım olabiliriyor bunun için sizden özür dilerim. )
6 Ocak 1990
Michael, Neverland'da 82 yoksul çocuğa bir festival düzenledi.Festival de çiftlik gezisi, oyun oynama, yemek için barbekü ve çizgi film izleme gibi aktiviteler oldu ve Michael tüm gün çocuklarla ilgilendi.
Motown, Mama’nın Pearl / Darling Dear’ini piyasaya sürdü, Jackson 5 ın Üçüncü Albümünden ikinci single.The Corporation tarafından yazılan single, Motown efsanevi için üst üste altı en iyi 5 single dan biriydi. 2'nci pop ve 2'nci R&B'ye ulaşan ve dünya çapında 2,3 milyon kopya sattı (Birleşik Devletler'de 1,8 milyon ABD Doları).
8 Ocak 1987
Michael Jackson ve Paul McCartney The girl is mine Billboard’un Hot 100’ünü # 2 ve R&B Chart zirveleri # 1’in üzerinde yaptı. 18 hafta boyunca çizelgelerde kaldı.
9 Ocak 2002
Popun Kralı, “29. Geleneksel Amerikan Müzik Ödülleri” ne katıldı ve “Yüzyılın Sanatçısı” Ödülüne layık görüldü.
Tapınak Oditoryumu, Los Angeles'ta (ABD) düzenlenen 29. Geleneksel Amerikan Müzik Ödülleri'nde, Michael Jackson 'Yüzyılın Sanatçısı Ödülü'ne layık görüldü. Oyuncu / Komedyen Chris Tucker ödülü arkadaşına sunma onuruna sahipti:
Michael Jackson, tüm zamanların en çok satan sanatçısı.Ve Thriller tüm dünyada en çok satan albüm olmaya devam ediyor. 1970'lerde yaptığı seçkin müzikal katkıları için, '80'ler ve' 90'lar Amerikan Müzik Ödülleri, bu yılki 'Yüzyıl Sanatçısı Ödülü'nü Michael Jackson'a sunar.Bayanlar baylar,karşınızda Popun Kralı Bay Michael Jackson.
Michael sahneye çıktığında taraftarlara öpücükler attı.Altın dizili askeri çizgili ve kol bandı ile katı gümüş dizili ceketi giymiş, pantolonu dar siyah deri idi, siyah çizmeleri mükemmel karışıyordu. Saçı omuz uzunluğunda ve düzdü. Michael, elbette, hayranlarının sevgisini boş bırakmadı.
Ödülünü kabul etmek için sahneye çıktığında, Michael konuşmasına başlamadan önce tezahürat kalabalığından ayakta alkışlanan bir alkış ile karşılandı;ve bunları söyledi:
“Önce şunu söylemek istiyorum; Chris Tucker, sen dünyadaki en komik adamsın. Larry Cline, Dick Clark.[Chris Tucker'a, ona ödülü veren] Bunu benim için tutar mısın? [Bir kağıt parçası için cebine uzanırken] Hayatımda çok önemli olan insanlara teşekkür etmek istiyorum.Annem ve babam, John McClain, Nicoletta Sotille, Rodney Jerkins, müziksel bir dahi olduğunuzu düşünüyorum ve Teddy Riley. Seni seviyorum Quincy Jones, harikasın.Trudy Green, Howard Kaufman, Suzzane De Passe, Tony Jones, Diana Ross, Marlon Brando, Gladys Knight ve diğer babam Marlon Brando, seni seviyorum. ”
10 Ocak 2004
Michael Jackson'ın Beverly Hills'de bir yamaçta arazi kiralayacağı bildirildi. Jackson son zamanlarda bir daha Neverland Ranch'ta yaşamayacağını söyledi.