moonwalker

By EvrimOfficial
#2837
İster kabul edelim, ister kabul etmeyelim, para, hayatımızın en büyük parçalarından biri... Komunizm ile yönetilen bir kaç ülkeyi bir kenara koyuyorum. Kapitalizmin hüküm sürdüğü coğrafyalarda, maalesef ki, nefes almak bile parayla desek yalan olmaz. Michael, dünya çapında bir şarkıcıydı ve albümleri satıyor, konserleri doluyordu. Ve haliyle tabii 'zengin' statüsünde değerlendirmemek yanlış olur. Lakin, parayı amaç değil, araç olarak görenlerdendi.

Kendisine atılan pedofili iddialarına, ''Para her kötülüğün sebebidir. Ben bu iftirayı yapan ailenin para için yaptıklarını düşünüyorum'' demişti. İyi paralar kazanmasına rağmen, paralarının çoğunu yardım kuruluşlarına adayan Michael'ın, yaptırdığı yardımlar sayılamayacak kadar çok. Çok para kazanmasına rağmen, kendisinin dediği gibi para için her kötülüğün yapılabileceğini savunuyor. ''MONEY'' isminde bir şarkısı var. Bu şarkısının sözleri, ''O'nun için yalan söylersin, casusluk yaparsın, öldürürsün, ölürsün. Bu şeytanın oyuncağı için herşeyi yaparsın. Ruhunu bile şeytana satarsın!'' diyor.

Bu arada, Michael Jackson, çok büyük bir alışveriş tutkunu olduğunu da eklemeliyim :)
Bu başlık altında, Michael'ın, para hakkında görüşlerini paylaşalım...

ve bir dipnot: Ben Michael'ın konumunda olsaydım, O'nun kadar iyi biri olamayabilirdim valla. Ne yalan söyleyeyim :) Şöhret baş döndürücüdür. Şımartabilir. Türkiye'de Michael'dan milyon kat ünsüzler var, ne hallerdeler, tanrı gibi görüyorlar kendilerini, görüyorsunuz... İsim vermeyim, zaten magazin izlerseniz karşınıza çıkarlar.
Kullanıcı avatarı
By Dr.Minnie
#4706
Michael 'ın bir gün paraları ufak parçalara bölüp havaya fırlatıp, en güzel konfeti olduğunu söylediğini okumuştum. Adam kesinlikle parayı sevmiyor sadece hayatının tadını çıkartıyor. :ters
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!