moonwalker

By michaeljacksonevreni
#4368
Uzun süredir Michael hakkındaki yeni güzel haberlerden bahsetmiyordum. Çok iyi gelişmeler var.:
1- Michael Jackson hakkında 2019'da biyografi filmi yapılacağı haberi gelmişti. 2022 Şubatta Filmi distribitörü Lionsgate şirketi oldu. Haziran 2022'de Michael filminin cast direktörü Kimberly Hardin başrolde dahil olmak üzere oyuncu arayışına başladı. Hatta yakın zamanda Çocuk Michael ve 20-34 yaş arası Michael'a benzeyen oyuncu başvurusu Backstage.com sitesinde mevcuttu.
Resim

Backstage.com sitesine göre film 2023'te isimsiz bir yerde başlayacak şekilde ayarlandı. Filmin ismi değiştirebilir. Michael'ın yapımcılığını Graham King ve Michael Jackson malikanesinin ortak yürütücüleri John Branca ve John McClain üstlenecek. Senaryo, üç kez Oscar adayı olan John Logan'a ait.

2- Mj the Musical Başarısı
Michael Jackson'ın çocukluktan 1992 Dangerous Tour hazırlıklarına kadar hayatını müzikal şeklinde anlatan, Broadway'de 2 Şubatta resmi olarak açılan Mj The Musical, resmi açılıştan bu yana her gösterinin biletleri tükeniyor. Tony ödülleri Amerika'da ünlü bir tiyatro ödül törenidir. Mj The Musical 10 ödül adaylığı aldı. En iyi Başrol Erkek Oyuncu dahil 4 Tony ödülü kazandı.

Gösteri haftada 8 gösteri yapıyor. Broadway'deki gösteriler için her hafta sonunda bir istatistik yayınlanıyor. O hafta toplam kazanılan brüt ve izleyen seyirci sayısı. Mj The Musical yıllardır devam eden müzikallerden bile daha çok başarı elde etti. Ayrıca birçok ünlü sanatçı müzikali izlemeye geldi.
- Madonna
- Alicia Keys ve çocukları
- Lindsay Lohan
- Andy Cohen( bu kişi LN'ye inandığını söyleyen ünlü bir talk show sunucuydu. 2022'de Michael'ın müzikaline gitmesi ve sosyal medyasında müzikalin harika olduğunu ifade etmesi şaşırttı.)
-Beyonce, Jay Z ve Beyonce'nin annesi Tina Knowles
-Jesse Jackson
-Paula Abdul
-Siedah Garrett
-The İsley brothers ve diğer nice ünlüler...

Mj The Musical Smooth Criminal Videosu
https://www.youtube.com/watch?v=iU7r-DBTsgo

3-) Thrıller 40 Süprizi
16 Mayıs'ta Michael Jackson Estate resmi bir açıklama yaptı. Bu yıl Tüm Zamanların En Çok Satan Albümü Thriller'ın 40. yıl dönümü. 18 Kasım 2022'de iki Cd'den oluşan bir Thriller 40 Cd albümü yayınlanacak. 1. disk Thriller'ın şarkılarını içerecek. 2. disk o döneme ait daha önce hiç yayınlanmamış şarkıların demolarını içerecek. Hangi şarkıların olduğu daha sonraki tarihlerde açıklanacak. Orijinal analog ana bantlardan hakim olan Mobile Fidelity, orijinal “Thriller” albümünü Tek Adımlı 180g 33RPM LP olarak, RTI'de basılmış ve 40.000 numaralı kopya ile sınırlı olarak ve bir hibrit SACD olarak sunacak.
ABD'de Walmart, orijinal “Thriller” albümünün alternatif bir 40. yıl dönümü kapağına sahip özel bir versiyonuna sahip olurken, Target, orijinal albümün hatıra amaçlı “Thriller 40” vinil slip mat ile özel bir versiyonuna sahip olacak.
Türk hayranlar Amazon.com'da sipariş edebilir.

Thriller 40 haberinden sonra birçok Mj hayranı projenin tasarımını beğenmedi. Eskisine sadık kalmamasına sinirlendiler. Ağustos sonunda ilk gösterilen Thriller 40 logosu değişti.
İlk Tasarım:
Resim

Yeni Tasarım:
Resim
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!