moonwalker

Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...
By michaeljacksonevreni
#4334
James Bryton, 2004'te The Young ans The Restless'te David Hamilton rolünde oynamıştı. The Vampire Diaries'te Luka'nın tekrar eden rolünde de oynadı.
Ama aynı zamanda Michael Jackson ile samimi bir ilişkisi vardı. Bu röportajda onun hakkında konuşuyor:
Resim

James bugüne kadar onun için kardeş gibi olan birkaç Jackson'ın kuzeniyle tanıştığı sahne arkasına gittiler. Jackson, James'in ailesini çiftliğe davet etti. “O andan itibaren, benimle iletişim halinde kalacaktı. Amacının eğlence sektöründe bir çocuk olarak iyi vakit geçirdiğimden ve eğlendiğimden emin olmak olduğunu biliyorum.” James, bunun Jackson için ne kadar önemli olduğunu vurguladı çünkü o buna sahip değildi.
Jackson'ın “normal bir hayata sahip olmasının” ne kadar imkansız olduğuna tanık olduğunu hatırladı ve şarkıcının, kendisine özgün olmayan bazı yetişkinlerden farklı olarak ona normal davrandıkları için çocukların yanında olmaktan hoşlandığını açıkladı.
Resim

Bir çocuk, “'Burnunuzda ne sorun var, komik görünüyor' diye sorduğunda. Ona göre... bu hoşuna gitti. Çocuklar masum ve gerçek, dürüstler… ve hayatında onunla böyle olacak tek insanlar bunlar.”
Babası Benard : “Eğer bir çocukla bir yatakta yattıysa, onun için normal çünkü o bir çocuk” dedi ve James bunu kabul etti ve Jackson'ın odasının iki kat yüksekliğinde olduğunu paylaştı. “Asla sadece sen ve o olmadı… orada insanlar da vardı. Babamla ilk kez çiftlikte kaldığımızda, beni ve babamı davet etti… 'Hepimizle birlikte odada kalın. Kuzenleri oradaydı.
Resim

Konuşmalarını bitiren James, süper yıldızı çevreleyen tartışmaya değindi. "Hakkında iddialarda bulunan iki çocuğu tanıyordum ve sonra aileleri tarafından yalan söylemeye zorlandıkları söylendi. Oturup izlemek zor oldu.”

Kaynak: https://soaps.sheknows.com/the-young-an ... /590857/10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!