moonwalker

By michaeljacksonevreni
#4302
Prince Jackson Thriller Night adlı bir kostüm partisine ev sahipliği yapıyor. Partiden elde edilen gelirin tamamı kurucusu olduğu Heal Los Angeles Vakfı'na yarar sağlayacak. Vakıf yardıma muhtaç çocuklar için kurulmuştur.
Prince projesi hakkında konuşmak için The Good Morning Britain programına çıktı.

Resim

Programda partide neler olacağından, amaçlarından bahsetti.
Program sunucusu, Michael'ın oğlu olarak Prince'in her şeyi yapabileceğini, ancak hayırseverliği seçtiğini söylediğinde, Prince:
"Her şeyi yapabileceğime biraz katılmıyorum. Buna inanmıyorum. Yapabileceğim tek şey bu, çünkü küçük yaştan beri, küçük bir çocukken babam topluma geri verme konusunda gerçekten çok kararlıydı. Bu sadece bana ve kardeşlerime aşıladığı bir dürtü. topluma geri ver, eğer çocuklara yardım edemezsem, hayatımda ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum."

Michael'a bir baba olarak sahip olmanın nasıl bir şey olduğu sorulduğunda, Prince,
"Bence insanlar çok esnektir. Bu yüzden birçok insan bu cevabın çok abartılı veya farklı olmasını bekliyor. Ama ben böyle yetiştirildim. Bildiğim kadarıyla, bu benim için gerçekten normaldi." Babasından, hayır işlerine olan bağlılığına ilham veren pozitifliği aldığını da sözlerine ekledi.
Program sunucusu Prince'e ; babanın sesini hala duyup duymadığını sordu, Prince:
Kafamdaki bir ses gibi değil, ama bir bakıma öyle, "Çünkü hayırsever bir iş yaptığımda ve benim ve ailem gibi bunu çok önemsiyorsanız, yardım etmeye çalıştığım insanların yükünü veya mücadelesini taşıma eğiliminde olduğumu düşünüyorum. babamın sesini en çok mücadele ettiğim ve neredeyse 'Bunu yapmaya nasıl devam edebilirim?' gibi merak ettiğim zamanlarda hissediyorum.

Kardeşleri arasındaki derin bağdan da bahseden Prince:
"Biz büyürken babam, 'Hiçbir şeyimiz olmaz; ama bu odada etrafa bakıyorsun, erkek kardeşin, kız kardeşin ve ben, sahip olacağın tek şey bu, derdi. En yaşlı olduğum için babam bana her zaman grubun icabına bakıldığından emin olmam gerektiğini ve lider olup örnek olmam gerektiğini söylerdi"
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!