moonwalker

Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...
#4061
1-İddia: 1993 yılında patlak veren taciz suçlaması, aile ile anlaşmaya varılarak sona erdiliyor...

Doğrusu:Bu oldukça yanlış bilinen bir olgu. Michael Jackson 'nın kamu oyunda suçlu görülmesinde en büyük sebep olarak gösterilen neden.
93 senesinde yaşanan bu olayda, Evan Chandler(sözde mağdur Jordan' nın babası), Michael hakkındaki iddialarını mahkemeye taşımdan önce şantaj yapıyor. Bu esnada Jordan Chandler(sözde mağdur çocuk) ısrarla, Michael'ın kendisine hiç bir şey yapmadığını ve babasının para peşinde olduğunu söylüyor. Velayeti annesinde olan Jordan bu sırada hala annesinin yanında. Evan Chandler ise, iddiaları mahkemeye taşımak yerine Michael 20 milyon dolar öderse bu iddiaları mahkemeye ve kamu oyuna duyurmayacağına dair şantaj planını Jordan'nın üvey babasına telefonda anlatıyor. Michael Jackson'nın avukatlarına haber yolluyor. Michael Jackson ve ekibi ısrarla pazarlığı reddedip olayı mahkemeye taşıyacaklarını söylüyorlar. İsteği reddedilen Evan, elinibçabuk tutup mahkemeye gidiyor ve ilk davasını açıyor. Bilin bakalım ne davası açıyor bu ciğeri yanan baba! Tazminat davası... Oğlunun tacize uğradığını iddia ediyor amma velakin tazminatla alacağı 20 milyoncukla o masum, saf çocuğunun yerle bir ettiği onuru, psikolojosini düzeltebileceğinden de bi o kadar emin yani. Neyse... Michael'ın avukatları, özel dedektifler ve davacı tarafın avukatlarından oluşan ekip çocuğu sorguya çekiyorlar. Bu sırada Jordan, annesinden zorbalıkla kaçırılmış, babası yarafından alıkonmuş durumda. Jordan bu sorgularda ilk defa taciz edildiğini söyleyip, Michael'ın cinsel organını tarif ediyor. Olay savcısı, çıplak sorgulama emri çıkartıyor. Michael ilk başlarda bunu kabul etmek istemese de eli mahkum boyun eğiyor. Kalabalık bir ekip, 93 yılında eve geliyorlar ve Michael Jackson'ı çırılçıplak soyup, resimliyorlar. Bir kaç güvenilir medya kuruluşu o resimlerle çocuğun tarifinin eşleşmediğini yazıyor sadece. Larry Feldman(davacı tarafın avukatı) fotoğraflar ve tarif eşleşmediği için 2. bir fotoğraflı arama emri çıkarmak istediğini, eğer emir çıkarılmazsa bu fotoğrafların mahkemede kullanılamayacağını söylüyor. Michael'ın ekibi bu saçmalığı tabi ki onaylamıyorlar. Bu olayın ertesinde,Michael'ın ekibi mahkemeye bu davanın tazminat değil, kriminal dava olarak soruşturulması gerektiği gerekçesi sunuluyor ve redediliyor. (Bakınız, burası aşırı önemli bir konu. Suçlunbir insan salak olmadıkça hiç bir zaman, mahkemenin kriminal şekilde incelenmesi gerektiği talebinde bulunmaz. Çok önemli bir detay bu!) Tazminat davası, tarafların aralarındaki anlaşmayla son bulunaraktan kapanıyor. Dava kriminal davaya dönüşüyor. (Çünkü Michael için, adını temize çıkarmak için başka yol yok) Ama Jordan'nın Michael lehindeki ifadeleri sebebiyle dava ilerlemiyor, iki büyük jüri de Michael'ı yargılayacak yeterli delillerin olmamasından mütevvellit davayı noktalıyorlar.

"Adam para verdi aklandı kardişim"diyenlere duyurulur...
#4062
Wade ve James'a neden
inanmıyoruz?
1-James Safechuck'ın taciz edildiğini ifade ettiği tren istasyonunun aslında kendisinin taciz edildiğini belirttiği tarihlerde inşaa bile edilmemiş olması...

Safechuck, sözde belgeselde, gayet detaylı bir şekilde cinsel ilişkilerinin tren istasyonunun üst katında her gün yaşandığını anlatıyor. (88-89yıllarında)Dan Reed'in beyanına göre(sözde belgeselin yönetmeni ve yapımcısı) bu olayları anlatırken sözde belgeselde gösterilen fotoğraflar Safechuck tarafından temin edilmiş ve çekilmiş. Oysa ki Safechuck mahkemede, tacizin 92 yılında son bulduğunu açıklamıştı. Oysa ki tren istasyonu 94 yılında inşaa edilmiş. Diyebilirsiniz ki, "kurban psikolojisinde bu tarz zaman kaymaları olabalir. Bu yüzden taciz yok sayılmaz." Çok haklısınız... Ancak belgeselin inatla kamuoyuna yedirtmeye çalıştığı '' ergenliğe adım atmayan çocukları taciz ediyordu Michael Jackson"algısını da çürütecek bir şey bu. Çünkü 94 yılunda Safechuck Michael'dan daha uzun bir boya sahip. 94 senesinde History albümü reklam çekimlerinde, Safechuck 'ı Michael' ın arkasında ona şemsiye tutarken kendi gözlerinizle görebilirsiniz. 94 senesinde James Safechuck 16 yaşında bu arada. Dan Reed bir radyoya verdiği röportajında'' Aaron Carter'ın neden taciz edilmediğini ve iddiaları yalanladığı'' sorusunu verdiği cevapta''Michael' la Aaron 15 yaşında tanışmışlar. 15 yaş Michael için büyük bir yaş. "demişti. Yani nereden tutarsanız tutun elinizde kalıyor. Dan reed resmi Twitter hesabında taciz tarihlerinde yanıldıklarını kabul etmişti, hatırlatalım.

2-Wade Rabson'ın ailesi Büyük Kanyon'a gittiklerinde, Michael'la Wade'in baş başa kaldıkları yalanı...

Doğrusu:Joy Rabson'nın(Wade Rabson'nun annesi) 1993 ve 2016'da mahkemelerde verdiği yeminli ifadelerde Büyük Kanyon'a Wade'in de geldiği belirtiliyor.

3-Wade Rabson' nın annesi 2015 ve 2016'da Michael Jackson fan sayfalarındaki tüm postları beğenip, bu sözde belgeselden kısa süre öncesi beğenileri geri çekmesi... Zamanlama çok manidar.

4-James Safechuck Mjin kötü bir insan olduğunu 2005 yılında anladığını ve bu sebepten ötürü de 2005'te tanıklık yapmadığını anlatıyor. Ancak 2005 davasına bakan özel dedektif, tanıkların dava başlamadan 7 ay öncesinde yargıç tarafından belirlendiğini ve James'in adının bu süreçte hiç geçmediğini, tanıklığa çağrılmadığını söyledi.

5-James,2005 yılında Mjin kötü biri olduğunu anladığını ve bunu annesi ile paylaştığını söylüyor. Hatta 2009'da Michael Jackson vefat ettiğinde annesi dans ettiğini anlatıyor. Ama gerçekler gözünüzden kaçmış olsa gerek. Aynı belgeselde James ve annesi tacizin gerçekleştiğini 2013 yılında Wade Rabson'ı tv'de görünce anladıklarını da anlatıyorlar...

6-Sözde belgeselde, Michael'ın avukatlarından birinin tehditkar bir tavırla davacı tarafa sözel saldırıda bulunduğunu izlemiş olmalısınız. Bu size taciz davasıyla ilgiliymiş gibi yansıtılıyor. Aslında olayın gerçeği şu, Michael Jackson'nın bir uçak seyahatinde hem görüntüleri hem de ses kayıtları izinsiz olarak alınıp medyaya satılıyor. Avukatta o görüntüleri izinsiz satanlara karşı basın konferansında veryansın yapıyor. Bizzat avukatın kendi arşivinde olay netliğe çıktı. Ama belgeseli izleyenlere, tamamıyle farklı bu iki olayı iğrenç bir manipülasyonla yedirmeye çalıştılar.

7-James Safechuck ile Michael'ın ses kayıtları...
Sözde belgeselde Michael 'ın Safechuck ile Hawaii' den dönerken bir ses kaydını dinlediniz. Ses kaydında James, "Hawaii 'den en çok neyden zevk aldın" diye Michael' a sorduğunda, Michael '' Seninle olmaktan"demişti ve ses kaydı burada kesilmişti değil mi? 2016'da James Safechuck bu kaydı mahkemeye getirdiğinde tam kayıtta Michael'ın "Seninle ve ailenle olmaktan" dediği ortaya çıkıyor.

8-James Safechuck 'ın tam olarak taciz davalarını açmadan 1 sene önce yajlaşık 800.000 dolarlık bir tazminat davası içerisinde olduğunu biliyor muydunuz? Zamanlama cidden manidar...

9-Peki Wade Rabson' nın Michael Jackson'nın yeğeni ile 7 senelik bir ilişki yaşadığını biliyor muydunuz? Brandi Jackson ve Wade 12 yaşındanb19 yaşına kadar sevgili olmuşlar. Wade, Brandi'yi Britney ile aldatınca ayrılıyorlar. 7 sene süren ve tamda taciz zamanına denk gelen bu ilişkiden neden sözde belgeselde bahsedilmiyor?

10-Michael ve çocuklar arasında geçen 6-7 saatlik telefon konuşmaları. Bu konuşmaların ses kayıtları da yok, ispatıda. Ününün zirvesindeki bir yıldız, turneden turneye koşarken 6-7saat her gün çocuklarla nasıl telefonda konuşabilir ki? Eee madem konuştu, kayıtları nerde ve neden sözde belgeselde yayınlanmadı?

Herkese sevgiler...
#4063
Herşeyi sadece para için yaptı bu manyaklar...
Bazen düşünüyorum, keşke Michael onlara para verseydi de saçma iddialar çıkmasaydı diye ama para istemeleri son bulmayacaktı ki... Şantajla para istemeye devam edeceklerdi, ''seni bitiririz'' diyip duracaklardı.
Bazen de, keşke Neverland'i sadece kreş gibi (9 - 5 saatleri arası bakıcılarla birlikte) kullansaydı yani ticari yönden yapsaydı diyorum... ama o da Michael'a tersti.
nereden tutsam elimde kalıyor.
#4101
Ayrıca bu adam propofol etkisindeyken çocuklar için çok şey yaptığını, onları incitmek istemediğini ve hiçbir zaman yapmadığını da dile getirmiştir ki bence bu suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır.

Hala suçlu olduğuna inananlar istediğine inansınlar ben onlarla uğraşmayı bıraktım, asla ikna olamıyorlar. Kabullenemiyorlar. Ama umuyorum onlar da bir gün farkına varacak.
#4103
Barın yazdı: 06 Haz 2021, 15:14 Ayrıca bu adam propofol etkisindeyken çocuklar için çok şey yaptığını, onları incitmek istemediğini ve hiçbir zaman yapmadığını da dile getirmiştir ki bence bu suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır.

Hala suçlu olduğuna inananlar istediğine inansınlar ben onlarla uğraşmayı bıraktım, asla ikna olamıyorlar. Kabullenemiyorlar. Ama umuyorum onlar da bir gün farkına varacak.
Propofol etkisindeyken gerçekleri içinden geçenleri söylemesi yani bilincinden söylediğinin de kanıtıdır hatta burada okumuştum bir arkadaşı hipnoz yaptığında bunu sormuş ve Michael böyle bir şey yapmadığını söylemiş ve ayrıca arkadaşına çok darılmış bir daha o arkadaşıyla konuşmamış. Bulan olursa onu buraya linkleyebilirsiniz ben baktım da bulamadım.
#4105
Gönül yazdı: 06 Haz 2021, 19:29
Barın yazdı: 06 Haz 2021, 15:14 Ayrıca bu adam propofol etkisindeyken çocuklar için çok şey yaptığını, onları incitmek istemediğini ve hiçbir zaman yapmadığını da dile getirmiştir ki bence bu suçsuzluğunun en büyük kanıtıdır.

Hala suçlu olduğuna inananlar istediğine inansınlar ben onlarla uğraşmayı bıraktım, asla ikna olamıyorlar. Kabullenemiyorlar. Ama umuyorum onlar da bir gün farkına varacak.
Propofol etkisindeyken gerçekleri içinden geçenleri söylemesi yani bilincinden söylediğinin de kanıtıdır hatta burada okumuştum bir arkadaşı hipnoz yaptığında bunu sormuş ve Michael böyle bir şey yapmadığını söylemiş ve ayrıca arkadaşına çok darılmış bir daha o arkadaşıyla konuşmamış. Bulan olursa onu buraya linkleyebilirsiniz ben baktım da bulamadım.
Propofol etkisi altında konuştuğu videoyu mu?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!