moonwalker

Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...
Kullanıcı avatarı
By captain EO
#4065
İftiracı Wade Rabson'nun Mj aleyhine açtığı dava geçici olarak fesh edildi. Peki bu ne anlama geliyor?
26 Nisan 'a kadar iftiracı Wade,jüriye ve mahkemenin önüne somut deliler koyup mahkeme kararına itiraz etmezse(ki edemeyeceği aşikar) dava düşecek. Wade' in ve iş birlikçilerinin uydurmasyonları bir kez daha resmi olarak safsatanın önüne geçemeyecek. Michael Jackson bilmem kaçıncı kez, pedofili davasından aklanmış olacak. Geçtiğimiz yıllarda tamamiyle fantezilere dayandırdıkları ve her nedense adına belgesel dedikleri, leaving neverlandın ticari kaygılara dayanılarak çekilen ve çocuk pornografisininden ilham alınarak ve üstelik bunu da mağdur edebiyatıyla süsleyerek oynadıkları ucuz bir senaryo olarak hezimete uğrayacak. Belki bu dava sonrasında ya da şöyle diyeyim bir umut bu dava sonrası bazı jacksonların aklı başına gelir ve bu saçmalığa atak olarak dava açarlar. Peki tabloid basın ne yapacak? Tabi ki bu gerçeği halkla paylaşmayacaklar. Çünkü onların bizim mantığımıza kazımak istedikleri Michael'im pedofili olduğu. Bu haber onları mutsuz edecek ve yayımlama gereği duymayacaklar.
Peki, Michael Jackson yaşarken yanında olan dostları ammmaa, 2 şarlatan konuştıktan sonra Michael'ın ismini bile duymak istemeyenler (Drake gibi, oprah gibi) ne yapacaklar?

2 şarlatanın fantezilerine dayanarak 40 yıllık sanat geçmişi olan bir sanatçının eserlerini radyo kanallarında yasaklayan medya patronları ne yapacak peki?

"Bilmem kaç yıllık Mj fanıyım, en baba Moonwalker benim taaam mııı kardeşler!" diyerek aramızda yer tutan ama Wade ve türevinden sonra"Maykıl Jaksın da kimdi yahu"naralarıyla topuklayan hayran artıkları ne olacak?

Valla ne olacakları belli de burada daha fazla detaya girip edebimi bozmaktan korktuğum için yazamıyorum.

90lardan günümüze dek Michaelin suçsuzluğuna inanan eski ve yeni fandaşlara selamlar, hürmetler... Gerisi zaten fasa fiso✌️
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!