moonwalker

Michael Jackson'ın suçsuzluguna dair destek,öneri ve kanitlar...
#3187
Michael Jackson hakkında, saçma salak, ''pedofili'' yaftalamalarından, aptalca benzetmelerden artık gına geldi. Ve uğraştım, didindim. Tüm yerel basın ve medya kuruluşlarının mail adreslerini Google'dan buldum. Ve hepsine, birer mail attım. İşte, attığım mail:

''Sayın, yerel basın ve medya kuruluş organları,
Lütfen, Michael Jackson hakkında bir haber yaparken, lütfen en az 3, yapacağınız haber olumsuzsa, en az 5 kez düşünün ve öyle yazın.
Yazdığınız haberler, ya saçma, ya yalan, ya da abartılı.
Lütfen sistemin kuklası olmayın.
Michael Jackson, FBI gibi özel kuvvetlerce, NEVERLAND evi tekrar tekrar, ama tekrar tekrar aranmış, hiç biri pedofili içeriğine rastlanmamış, tam anlamıyla 'MASUM' bir sanatçıdır.
Dünya'da başka bir ülkede yaşasa, 'Evliya' gözüyle bakılacak bir insana, istediğini bir anda ilahlaştıran, istediğini bir anda yok eden, kapitalist, maymun iştahlı Amerika'nın sisteminin taktığı lakaplara göre yargılamayın.
Jackson hakkında, dava açan insanlar, duruşmalarda, bir biriyle zıt ifadeler verdiler, ve hakimin gözlerinden kaçmadı.
Canlı yayında, yanlışlıkla 'iftira' diye kabul edenden tutun, Jackson'ın ölümünden sonra, iftira atan çocukların ailesinde, kendisini asıp, intihar eden bireyler bile oldu.
Lütfen haber yaparken, habercilik anlayışına uyup uymadığını, yani doğru olup olmadığını, bir,
etik olup olmadığını, iki; ve üçüncüsü, bir ulusal ya da toplumsal yararı olup olmadığını, düşünerek yazın.
En az üç kez düşünün!
Çünkü yaptığınız haberler, yalan.
Ölmüş bir kişinin arkasından yaptığınız yaftalamalar, etik dışı.
Ve, Dünya'nın bir çok yerinde olan Michael Jackson hayranları olarak, haberlerin en küçük kısmına dahi inanmadığımız için, yararsız.

Lütfen, birazcık habercilik yaptığınızı düşünüyorsanız, bundan sonra Michael Jackson hakkında ya sanatıyla ilgili yazılar yazın. Ya da hiç yazmayın. Çünkü Michael Jackson yazmayınca, tükenecek bir sanatçı değildir. Beethoven, Shakespeare, Dali, Van Gogh, Picasso gibi çokça farklı sanat akımının ölmüş, ama halen milyonlarca hayranı bulunan sanatçıları gibi, sanatsal anlamda ölümsüzüdr. Hakkında tek bir nokta bile konmasa da, bundan yıllar sonra bile, hatırlanacak, takdir ve takrir edilecek, THRILLER, BAD, DANGEROUS, OFF THE WALL gibi kusursuz albümlere imza atmıştır. Varsa, müzikal fark edemediğimiz bir kusuru, buyurun, yazın. Sahnesini eleştirin, kıyafetlerini, şovlarını. Neden yapamıyorsunuz ? Çünkü eleştirilecek hiç bir yanı yok? O yüzden olabilir mi? Kusursuz bir sanatçıyı anca belaltı salvolarla yıkabileceğini düşünüyorsunuz!

Ama size aslında çok kızmıyorum. Çünkü;
1, Kendisi hakkında çıkan en garip haberlere bile gülüp geçen, Michael Jackson'ın hayranıyım. Ve sizi görmeyip, gülüp geçiyorum.
2. Aslında 'medya' sektörünü ayyuka çıkartan, Amerika'nın bir kuklası olduğunuzu biliyor, ve bu yüzden asıl en çok yükleneceğim maillerimi, CNN, BBC, TIMES, WASHINGTON POST, LA POSTE gibi Dünyaca ünlü medya şirketlerine bırakıyorum.

Selamlar. ''
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!